Hvem er Anna Hejlsberg?

Vækst gennem forretningsudvikling og sparring i ejerledede virksomheder

Jeg skaber værdi i ejerledede virksomheder gennem kvalificeret, fortrolig og engageret sparring.

Jeg kender ejerledernes typiske udfordringer og muligheder, og er med hele vejen fra strategi til eksekvering. Jeg har særligt fokus på områderne kreativ forretningsudvikling & innovation, salg & markedsføring, digitalisering, sund økonomi og eksekvering. Og på at få kunden med ind i bestyrelseslokalet – fordi det i sidste ende er kunden der bestemmer.

Fokus på ejerledede virksomheder

Jeg er økonom fra Aarhus Universitet, og har en baggrund indenfor IT-branchen og hotelbranchen. Dels har jeg hjulpet virksomheder styrke konkurrenceevnen gennem den rigtige IT-infrastruktur og digitalisering, og dels har jeg i en årrække ejet og drevet Ebeltoft Park Hotel.

Siden 2012 har jeg udelukkende arbejdet med ejerledede virksomheder, som selvstændig konsulent. Jeg hjælper til vækst gennem kreativ forretningsudvikling i Hejlsberg Innovate, og gennem salgsoptimering i SalesBoost.

Jeg har stort fokus på bestyrelsesarbejde. Jeg sidder i en række bestyrelser, både som bestyrelsesformand og -medlem, og et antal Advisory Boards. Herudover har jeg løbende 1-2 mentor opgaver.

Teamspiller i bestyrelseslokalet, med fokus på værdiskabelse 

Jeg er en naturlig teamspiller, der bygger bro mellem forskellige holdninger, og skaber et fælles grundlag, og opbakning, i teamet. 

Mine spidskompetencer er:

  • et indgående kendskab til de ejerledede virksomheder
  • strategi og helheder
  • innovation/kreativ forretningsudvikling
  • salg og markedsføring
  • eksekvering

Jeg er til stede hos mine kunder. Jeg er en aktiv støtte i såvel at tage de krævende beslutninger, som at sikre at de bliver gennemført og kommer helt ud og lever i virksomheden. Heri ligger en stor del af den værdi jeg tilfører.

Uddannelse

Cand. Oecon, Aarhus Universitet, 1990
Akademiuddannelsen i HR, Ledelsesakademiet i Aarhus, 2013
NLP Practitioner, NLP Instituttet, 2002
epikZ1kJ_400x400
Bestyrelsesuddannelse med fokus på SMV-virksomheder på Aarhus Universitet, 2018
MasterClass i Psykologi, Probana, 2012

Kontakt Anna Hejlsberg her